مطالب خواندنی جدید :

امروز سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

هدف ما امنیت و آرامش

شما عزیزان برای ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

سازه فلزی منطقه۵ اسکلت فلزی، یکی از پرکاربردترین مصالح در دنیای ساخت و ساز امروزی، یک اصطلاح کلی برای انواع سازه های دارای اسکلت فلزی است. امروزه فولاد که آلیاژی متشکل از آهن و کربن است به دلیل قابلیت های فراوان به یکی از کارآمدترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.

سازه فلزی منطقه5
سازه فلزی منطقه۵

از ترکیبات فولادی مختلفی در ساخت و ساز استفاده می شود و قیمت میلگرد آلیاژی نیز با توجه به این ترکیب تعریف می شود. سازه های فولادی چنان جایگاه ویژه ای در ساخت و ساز دارند که در برخی پروژه های ساختمانی نمی توان آنها را با مواد دیگری جایگزین کرد.

سازه فلزی در محله اکباتان

یکی از مهم ترین انواع سازه های فلزی به حساب می آیند. در این مقاله با کاربردها، مزایا و انواع سازه های فلزی به تفصیل آشنا خواهید شد. پس با ما همراه باشید تا با نقش این سازه ها بیشتر آشنا شوید.

کاربرد سازه های فلزی

فولاد یکی از فلزات مهم در صنعت ساختمان است. وقتی اجزای فولادی با شکل و الگوی خاصی در کنار هم قرار می گیرند، بسته به قابلیت هایشان کاربردهای متفاوتی پیدا می کنند. به طور کلی می توان گفت که از انواع سازه های فلزی در ساخت انواع پل ها، اسکلت های ساختمانی به ویژه ساختمان های بلند، مخازن ذخیره سیال و سایر سازه های ثابت و … استفاده می شود.

مزایای انواع سازه های فلزی

دلیل محبوبیت روزافزون انواع سازه های فلزی به ویژگی ها و مزایای آنها نسبت به بتن مربوط می شود. ویژگی های فولاد از جمله استحکام و سهولت شکل دهی، چکش خواری، جوش پذیری، خاصیت ارتجاعی و ارتجاعی و همچنین ویژگی های جذاب هر یک از انواع سازه های فولادی از دلایل گرایش شدید به سمت این نوع سازه ها می باشد.

ویژگی های انواع سازه های فولادی عبارتند از:

مقاومت کششی و فشاری بسیار بالا
عمر طولانی
مستحکم تر و راحت تر جایگزین می شود
انتقال کمتر فشار لرزه ای به ساختمان در هنگام زلزله
نصب آسان
امکان پیش ساخته
و در نهایت می توان به خاصیت ارتجاعی و کیفیت یکنواخت سازه های فولادی مختلف اشاره کرد.
سازه فولادی
استفاده از انواع فولاد در ساختمان

انواع فولاد شکل دار

شکل قطعات فولادی ممکن است بسته به کاربرد متفاوت باشد. قطعات فولادی در اشکال و اندازه‌های بسیار متنوعی وجود دارند، برخی از آنها به صورت نورد سرد یا گرم و برخی دیگر از جوشکاری صفحات صاف یا خمیده به یکدیگر ساخته می‌شوند. متداول ترین قطعات فولادی عبارتند از HSS، الگوهای کانال، زاویه ها و تیرهای I.

انواع سازه های فلزی

سازه های فولادی انواع مختلفی دارند و انواع سازه های فولادی شامل سازه های قاب ایجاد شده با استفاده از تیرها و ستون ها، سازه های شبکه ای که شامل سازه های فولادی مشبک و گنبدی، سازه های پیش تقویت شده، سازه های خرپایی ایجاد شده با استفاده از قطعات میلگرد و مثلثی، سازه های قوسی، پل های قوسی، پل های تیری، پل های کابلی، پل های خرواری، پل های کابلی، پل های معلق می باشد. در اینجا چهار نوع اصلی از سازه های فلزی وجود دارد.

اسکلت سازه قاب فولادی

نمونه ای از سازه اسکلت فلزی
یکی از انواع سازه های فولادی سازه قاب است. اسکلت فلزی یک تکنیک ساخت و ساز است که از اسکلت فلزی استفاده می کند.

سازه اسکلت فلزی چیست؟

نقش این شبکه های مستطیل شکل، پشتیبانی از کف، سقف و دیوارها خواهد بود که همگی به این اسکلت متصل هستند. در واقع، این تکنیک است

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
سرتیتر های این مقاله
روبیکا
قیمت تلفنی
ُسبد خرید
جستجو
انیستاگرام