مطالب خواندنی جدید :

امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
حفاظ شاخ گوزنی - ایمن کاران وحدت

هدف ما امنیت و آرامش

شما عزیزان برای ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

سازه‌های فلزی برای پروژه‌های بزرگ اسکلت فلزی، به عنوان یکی از پرکاربردترین مصالح در دنیای ساخت و ساز امروزی، اصطلاحی کلی برای انواع سازه های اسکلت فلزی است.

سازه‌های فلزی برای پروژه‌های بزرگ
سازه‌های فلزی برای پروژه‌های بزرگ

امروزه، فولاد، آلیاژی از آهن و کربن، به لطف امکانات بی‌شمارش، به یکی از کارآمدترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.

میلگردهای تقویت‌کننده

ترکیبات مختلف فولادی در ساخت و ساز استفاده می‌شوند و قیمت میلگردهای تقویت‌کننده آلیاژی توسط این ترکیب تعیین می‌شود. سازه های فلزی از چنان جایگاه ویژه ای در ساخت و ساز برخوردارند که در برخی از پروژه های ساختمانی نمی توان آنها را با هیچ مصالح دیگری جایگزین کرد.

نگاهی گذرا به انواع سازه های فلزی.

سازه قاب فولادی؛
پوسته فولادی؛
سازه فولادی معلق
و سازه مشبک فولادی
آنها یکی از مهمترین انواع سازه های فلزی محسوب می شوند. در این مقاله، با جزئیات بیشتری در مورد کاربردها، مزایا و انواع سازه‌های فلزی آشنا خواهید شد. برای آشنایی با نقش این سازه‌ها با ما همراه باشید.

کاربرد سازه‌های فلزی

فولاد یکی از فلزات مهم در صنعت ساختمان‌سازی است. وقتی اجزای فولادی با شکل و الگوی مشخص در کنار هم قرار می‌گیرند، بسته به قابلیت‌هایشان کاربردهای متفاوتی پیدا می‌کنند. به طور کلی می توان گفت انواع سازه های فلزی در ساخت انواع پل ها، اسکلت ساختمان ها به ویژه ساختمان های بلند، مخازن ذخیره سیالات و سایر سازه های ثابت و … مورد استفاده قرار می گیرند.

مزایای انواع سازه‌های فلزی

دلیل محبوبیت روزافزون انواع سازه های فلزی به ویژگی ها و مزایای آنها نسبت به بتن مربوط می شود. ویژگی‌های فولاد، مانند استحکام و در عین حال شکل‌پذیری آسان، چکش‌خواری، جوش‌پذیری، خاصیت ارتجاعی و انعطاف‌پذیری آن، در کنار ویژگی‌های جذاب هر نوع سازه فولادی، از دلایل گرایش زیاد به این نوع سازه‌ها است.

ویژگی‌ها

از جمله ویژگی‌های انواع سازه‌های فولادی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقاومت بسیار بالا در برابر کشش و فشار.
عمر طولانی
استحکام بیشتر و تعویض آسان‌تر
انتقال کمتر فشار لرزه‌ای به ساختمان در هنگام زلزله
نصب آسان
قابلیت پیش ساخته بودن
و در نهایت، می‌توان به خاصیت ارتجاعی و کیفیت یکنواخت انواع سازه‌های فولادی اشاره کرد.

انواع پروفیل فولادی

شکل‌دهی قطعات فولادی بسته به کاربرد می‌تواند متفاوت باشد. قطعات فولادی در شکل‌ها و اندازه‌های بسیار متنوعی وجود دارند، برخی از آنها با نورد گرم یا نورد سرد ساخته می‌شوند و برخی دیگر با جوشکاری صفحات تخت یا خم شده به یکدیگر ساخته می‌شوند. قطعات فولادی رایج شامل HSS، الگوهای ناودانی، نبشی‌ها و تیرآهن‌های I شکل می‌شوند.

محبوب‌ترین ساختمان‌های فلزی در جهان.

اگرچه ساختمان‌های فلزی زیادی در جهان وجود دارند، اما برخی از آنها به دلیل ظاهر یا نوع خاص طراحی‌شان از محبوبیت خاصی برخوردارند. برخی از محبوب‌ترین ساختمان‌ها عبارتند از:

ساختمان اینوست‌کورپ در کالج آنتونی در آکسفورد، انگلستان
موزه هنرهای معاصر کلیولند
برج خلیفه در دبی
ساختمان مربع شکل شان هینگ در چین
برج فولادی واقع در پنسیلوانیا، ایالات متحده آمریکا.
برج تایپه ۱۰۱ واقع در تایوان
ساختمان امپایر استیت در نیویورک، ایالات متحده آمریکا
خانه فولادی واقع در تگزاس، ایالات متحده آمریکا.
برج ایفل در پاریس

انواع سازه‌های فلزی

سازه‌های فولادی انواع مختلفی دارند و انواع سازه‌های فولادی شامل سازه‌های قابی ایجاد شده با استفاده از تیرها و ستون‌ها، سازه‌های شبکه‌ای شامل سازه‌های فولادی مشبک و طاقی، سازه‌های پیش‌تقویت‌شده، سازه‌های خرپایی ایجاد شده با استفاده از میلگرد و اجزای مثلثی، سازه‌های قوسی، پل‌های قوسی، پل‌های تیری، پل‌های کابلی، پل‌های معلق و پل‌های خرپایی می‌شود. در ادامه چهار نوع اصلی از سازه‌های فلزی معرفی شده‌اند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
سرتیتر های این مقاله
روبیکا
قیمت تلفنی
ُسبد خرید
جستجو
انیستاگرام